Europarit 2018

Europarit 2017

Op deze pagina kunt u het verloop van de inschrijving voor de komende Europarit volgen. Zodra een inschrijving binnen komt wordt deze onderaan de pagina opgenomen en als de inschrijving is afgerond (zowel het inschrijfformulier als het inschrijfgeld is ontvangen) wordt er een equipenummer toegekend. Voor de toekenning van de equipenummers is vooral het moment van betalen van belang. Als de deelnemers voorkeur hebben voor een bepaald equipenummer kunnen zij dit op het inschrijfformulier aangeven en als dit nummer nog vrij is, zal daar bij het toekennen rekening mee worden gehouden.

Verder wordt op een volgende pagina binnen deze menu optie te zijnertijd de startlijst gepubliceerd waarop naast de persoonlijke gegevens ook de gegevens van de auto waarmee wordt deelgenomen vermeld wordt. Meestal wordt pas in een laat stadium besloten met welke auto van start wordt gegaan en deze gegevens worden daarom pas rondom de Oefen Europarit opgevraagd. Uiteraard is de historie ook een belangrijk gegeven en in de Palmares (een overzicht met winnaars) ziet u naast de winnaars ook de nummers twee en drie van het klassement in elk jaar. Dit overzicht vindt u via deze link.

Om te voorkomen dat u veel lege pagina's blijven enkele pagina's nog gevuld met gegevens van de vorige editie. Ook zijn de dagverslagen van de Europarit 2016 nog te bekijken. Pas vlak voor de start van de editie 2017 zullen deze pagina's verplaatst worden naar de menu optie 'voorgaande edities'.

Link naar de Equipe foto's 2017

Opzet Europarit
Deelnemerslijst
Route